Oцетот и локумот на Благој Ѓорев со нов и модерен дизајн

Оцетите и локумот од брендот Кристал на велешката прехранбена индустрија „Благој Ѓорев“ добија пакувања со нов и модерен дизајн.


  Прочитај Повеќе

Дегустација на кристал софт маргарините во повеќе градови низ Македонија

Задоволни лица, насмеани потрошувачи, многу барања за репете. Во ваква атмосфера мина дегустациите на Кристал Софт маргарините, кои прехранбената индустрија Благој Ѓорев ги организираше во текот на изминатите неколку месеци.


  Прочитај Повеќе

Дегустација на кристал софт маргарините во повеќе градови низ Македонија

Задоволни лица, насмеани потрошувачи, многу барања за репете. Во ваква атмосфера мина дегустациите на Кристал Софт маргарините, кои прехранбената индустрија Благој Ѓорев ги организираше во текот на изминатите неколку месеци.


  Прочитај Повеќе

Известувања -Акционерско собрание- Заштита на лични податоци

превземи


  Прочитај Повеќе

Квалитет со децении

Квалитет кој трае со децении , создаден од сончогледовите македонски полиња во кој се негува довербата на потрошувачите и традицијата


  Прочитај Повеќе

Квалитет со децении

Квалитет кој трае со децении , создаден од сончогледовите македонски полиња во кој се негува довербата на потрошувачите и традицијата


  Прочитај Повеќе

Заштита на лични податоци


  Прочитај Повеќе