produkt blagoj gorev
КАКАО ВО ПРАВ
баркод 5310041000842
тежина 100гр
збирно пакување 16 парчиња во полиетиленски ќесиња

Ситна прашкаста материја со кафена боја и пријатен вкус и мирис. Производот поединечно се пакува во полиетиленски ќесенца. Се употребува за подготовка на топол пијалок и како додаток при припрема на торти, кремови и колачи. Рок на употреба  1 година.


Назад кон продукти