produkt blagoj gorev
СУСАМ
баркод 5310041005045
тежина 100гр
збирно пакување 30 парчиња во картонска кутија

Воедначени здрави зрна со бела до светло кремова боја и карактеристичен пријатен вкус и мирис на суровината. Производот поединечно се пакува во полиетиленски кесенца.  Рок на употреба  1 година.


Назад кон продукти