produkt blagoj gorev
КОКОС
баркод 5310041004680
тежина 100гр
збирно пакување 16 парчиња во полиетиленски ќесиња

Ситни бели трошки, со пријатен и својствен на суровината вкус и мирис. Производот поединечно се пакува во полиетиленски кесенца. Рок на употреба   1година.


Назад кон продукти