produkt blagoj gorev

Нишестето претставува ситна прашкаста материја со бела боја, без мирис и вкус. Поединечно се пакува во полипропиленски ќесенца од 250 и 500 грама, а збирно во полиетиленски ќесиња по 16, односно 22 парчиња. Се употребува за подготовка на кремови и колачи, разни супи и чорби. Рокот на употреба  1 година.НИШЕСТЕ ВО ПРАВ
баркод 5310041000927 5310041000941
тежина 250 гр 500 гр
збирно пакување 6 парчиња во полиетиленски ќесиња 10 парчиња во полиетиленски ќесиња

Назад кон продукти