produkt blagoj gorev
ШЕЌЕР ВО ПРАВ 500 гр
баркод 5310041000989
тежина 500 гр
збирно пакување 6 парчиња во полиетиленски кеси

Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

 Рок на употреба  1 година.


Назад кон продукти