produkt blagoj gorev
ШЕЌЕР ВО ПРАВ 250 гр
баркод 5310041000965
тежина 250 гр
збирно пакување 8 парчиња во полиетиленски ќесиња

Шеќерот во прав е добиен со фино мелење на кристален шеќер. Има бела боја и пријатен сладок вкус. Се пакува во полипропиленски ќесиња.

 Рок на употреба  1 година.


Назад кон продукти