produkt blagoj gorev

Глазирано сјајни зрна, со бела до слабожолтеникава боја. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба  1 година.ОРИЗ
баркод 5310041001160 5310041001184
тежина 400гр 800гр
збирно пакување 16 парчиња во полиетиленски ќесиња 8 парчиња во полиетиленски ќесиња

Назад кон продукти