produkt blagoj gorev
ПЧЕНКАРНО БРАШНО
баркод 5310041001085
тежина 400гр
збирно пакување 8 парчиња во картонска кутија

Пченкарното брашно е добиено со фино мелење на здраво и чисто зрно од пченка. Има жолта боја и пријатен својствен мирис на жито. Се употребува за припрема на разни супи, чорби и како додаток на пекарски производи. Производот се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба  1 година.


Назад кон продукти

Слични производи