produkt blagoj gorev

Таан алвата Кристал се прави по оригинален традиционален рецепт на најстарите велешки мајстори на кондиторскиот занает. Токму затоа нашата алва е најпозната како Велешка алва. Се добива од висококвалитетен таан (преработено сусамово семе) и шеќерно гликозен сируп со додаток на површинско активни материи (чуенов екстракт). Покрај ова, чоколадираната алва содржи и какао. Со својот единствен и незаменлив вкус, претставува најдобар десерт за целото семејство.ТААН АЛВА БЕЛА
баркод 5310041003621 5310041000361 5310041004703 5310041004727 5310041005182 5310041000248
тежина 50 гр 100 гр 250 гр 450 гр 850 гр 2,5кг (рефус во полипропиленски кутии)
збирно пакување 48 парчина во картонска кутија 24 парчина во картонска кутија 16 парчина во картонска кутија 12 парчина во картонска кутија 8 парчина во картонска кутија 8 парчиња во картонска кутија

Назад кон продукти

Слични производи