produkt blagoj gorev

Таанот Кристал е задолжителен дел од исхраната на сите кои сакаат да водат здрав начин на живот. Таанот се добива со печење и мелење на печениот сусам, а може совршено да се комбинира со мед и ореви. Главно се состои од незаситени масти кои се особено корисни за целиот организам. Богат е со железо, па се препорачува за лица кои страдаат од слабокрвност. Изобилува со минерали како калиум, магнезиум, фосфор, бакар и содржи големи количини витамин Е, како и дел од групата Б витамини.ТААН
баркод 5310041003829 5310041003928 5310041005021
тежина 370 гр 550 гр 670 гр
збирно пакување 12 тегли на подлошка 6 тегли на подлошка 6 тегли на подлошка

Назад кон продукти