produkt blagoj gorev
‰… ˆЈАБОЛКОВ ОЦЕТ
баркод 5310041001801
тежина 1 л
пакување 12 шишиња во термо фолија

Бистра течност со жолто – црвена боја, кисел вкус и мирис на јаболко. Јаболковиот оцет се пакува во ПЕТ шишиња. Рокот на употреба е неограничен.


Назад кон продукти

Слични производи