produkt blagoj gorev
ВИНСКИ ОЦЕТ
баркод 5310041000880
тежина 1 л
збирно пакување 12 шишиња во термо фолија

Бистра течност со темно црвена боја, кисел вкус и мирис на вино. Винскиот оцет се пакува во ПЕТ шишиња. Рокот на употреба е неограничен.


Назад кон продукти

Слични производи