produkt blagoj gorev

Локумот Кристал е вистинско слатко задоволство. Произведен е на традиционален начин, а се добива од шеќер, скробен сируп и разни додадотци. Името на овој десерт доаѓа од турскиот збор rahat lokum кој што има арапско потекло и во превод значи задоволство за грлото. Локумот Кристал може да се најде во четири вкуса: бел локум со арома на ванила, локум со арома на ружа, локум со ореви и локум со кокос. Најсладок е како десерт со утринското кафе. Вештите домаќинки го користат локумот при припремањето суви колачи, украсувањето торти и како фил за обланди.ЛОКУМ РУЖА
баркод 5310041000484 5310041000507 5310041000521 5310041003546 5310041000583
тежина 100гр 200гр 500гр 900гр 3кг
збирно пакување 30 парчиња во картонска кутија 20 парчиња во картонска кутија 10 парчиња во картонска кутија 10 парчиња во картонска кутија рефус

Назад кон продукти

Слични производи