produkt blagoj gorev

Бистра, безбојна и проѕирна течност со кисел вкус својствен на производот. Оцетот се пакува во ПЕТ шишиња и полиетиленски тубички. Рокот на употреба е неограничен.‡… ˆ‡ПРЕХРАМБЕН ОЦЕТ 1 л
баркод 5310041000903 5310041005106 5310041005120
тежина 1 л 3 л 5 л
збирно пакување 12 шишина во термо фолија 4 туби во пластична фолија 4 туби во пластична фолија

Назад кон продукти

Слични производи