produkt blagoj gorev

Овој маргарин има мека и еластична, лесно мазива структура. Поради тоа што содржи помала количина на масти, можат да го користат и луѓето кои имаат покачена телесна тежина. Диет маргаринот има светла жолта боја и истиот е без присуство на туѓи мириси и вкусови. Се пакува во пластични чаши. Чувањето е на температура до 10°С, во ладилник, 6 месеци.ДИЕТ МАРГАРИН
баркод 5310041004925 5310041005007
тежина 240гр 480гр
збирно пакување 18 парчиња во картонска кутија 12 парчиња во картонска кутија

Назад кон продукти

Слични производи