produkt blagoj gorev

Желе бонбоните се шарено слатко задоволство. Одлични се за да се заблажите после вкусниот ручек, но исто така претставуваат и совршен подарок за вашите пријатели. Се произведуваат од шеќер, гликозен сируп и средства за желирање. Желе бонбоните на „Благој Ѓорев“ се достапни во четири различни ароми и вкусови: ментол, оранж, лимон и малина. Особено се популарни како средство за декорација при подготвувањето суви торти и колачи.ЖЕЛЕ БОМБОНИ
баркод 5310041001924 5310041000446 5310041000460
тежина 200 гр 350 гр 3 кг
збирно пакување 40 парчиња во картонска кутија 10 парчиња во картонска кутија рефус

Назад кон продукти

Слични производи