produkt blagoj gorev
ТРПЕЗЕН МАРГАРИН
баркод 5310041005533
тежина 250гр
збирно пакување 24 парчиња во картонска кутија

Маргаринот Кристал во коцка е првокласен маргарин, произведен од  висококвалитетни растителни масти и масла. Кога ќе помислите на домашни кифлички или слатки, една од првите асоцијации е токму маргаринот Кристал во коцка. Овој производ има долгогодишна традиција на широка примена во домаќинствата во Македонија. Произведен е од висококвалитетни растителни масти и масла и е препорачлив за конзумирање за сите возрасти.


Назад кон продукти

Слични производи