Маргарин за лиснати теста
нето 2 кг
транспотно пакување 10 кг

Маргаринот е специјално дизајниран како маргарин за лиснати теста и кроасани. Поседува одлична пластичност и соодветна точка на топење за да се создаде голем волумен, оптимална слоевитост и крцкава текстура на готовиот производ


Назад кон продукти

Слични производи