produkt blagoj gorev

Таан алвата Кристал се прави по оригинален традиционален рецепт на најстарите велешки мајстори на кондиторскиот занает. Токму затоа нашата алва е најпозната како Велешка алва. Се добива од висококвалитетен таан (преработено сусамово семе) и шеќерно гликозен сируп со додаток на површинско активни материи (чуенов екстракт). Покрај ова, чоколадираната алва содржи и какао. Со својот единствен и незаменлив вкус, претставува најдобар десерт за целото семејство.ТААН АЛВА СО КАКАО 450 гр
баркод 5310041003621 5310041000385 5310041003348 5310041004505 5310041000385
тежина 50 гр 250 гр 450 гр 850 гр 2,5кг во полипропиленски кутии
збирно пакување 48 парчиња во картонска кутија 16 парчиња во картонска кутија 12 парчиња во картонска кутија 8 парчиња во картонска кутија 4 парчиња во картонска кутија

Назад кон продукти

Слични производи