produkt blagoj gorev

Крупно прашкаста смеса од мелен сушен зеленчук со додатоци со умерено солен вкус. Основната боја на зачинот е жолта, со делови од сушен зеленчук со зелена, портокалова, црвена и бела боја. Зачинот се пакува во алуминиумска фолија и во стаклена тегла. Се складира и чува на суво и темно место. Рок на употреба  1 година­€ ЗАЧИН ЕЛЕНКА 500гр
баркод 5310041005366 5310041002501 531004100536 5310041002686 5310041005380 5310041003386
тежина 100 гр 250 гр 450 гр 500 гр 900 гр 5 кг
збирно пакување 15 парчиња во картонска кутија 16 парчиња во полиетиленски ќесина 10 парчиња во полиетиленски ќесиња 6 тегли на подлошка 6 парчиња во полиетиленски ќесина во пластична кеса

Назад кон продукти

Слични производи