produkt blagoj gorev
СЛАТКО ОД СМОКВИ
баркод 5310041005144
тежина 850гр
збирно пакување 6 тегли во полиетиленска фолија

Слаткото од смокви се подготвува по традиционален македонски рецепт од домашната кујна. Секоја тегла содржи внимателно одбрани, природни плодови. Според македонската традиција, гостите секогаш се пречекуваат со слатко и чаша вода така што секоја домаќинска куќа, во секој момент треба да има барем една тегла слатко.


Назад кон продукти

Слични производи