produkt blagoj gorev

Мелената сол претставува квалитетен додаток на јадења, карактеристичен за овие простори. Изработен е од сол и разни зачински растенија. Претставува ситно прашкаста материја со светло кафена боја и пријатен мирис на зачинските смеси. Производот поединечно се пакува во полипропиленски ќесенца. Рок на употреба – 1 година.МЕЛЕНА СОЛ
баркод 5310041005441 5310041005403 5310041005427
тежина 50 гр 100 гр 100гр (лута)
збирно пакување 15 парчиња во картонска кутија 15 парчиња во картонска кутија 15 парчиња во картонска кутија

Назад кон продукти

Слични производи