produkt blagoj gorev

Се произведува со кристализација на високо квалитетни растителни масти и масла кои заедно со одредени додатоци даваат специфичен вкус и мирис. Се користи за припрема за повеќе видови јадења и колачи. Има жолта боја и карактеристична зрнеста структура. Се пакува во полипропиленски кофички . Треба да се чува во просторија на температура од 5 – 22°С. Рок на употреба  9 месеци.РАСТИТЕЛНА МРС
баркод 5310041005502 531004100552
тежина 0.85 кг 1.7 кг
збирно пакување 8 кофички во картонска кутија 4 кофички во картонска кутија

Назад кон продукти

Слични производи