produkt blagoj gorev

Кристал Софт маргарините се произведени од висококвалитетно сончогледово масло и растителни масти. Хранливи се, лесно се мачкаат и имаат пријатен мирис. Овие производи се исто така и витаминизирани, што дополнително ја зголемува нивната хранлива вредност. Кусо кажано, Софт маргарините се најдобар пријател на вашиот леб.СОФТ МАРГАРИН КРИСТАЛ
баркод 5310041000019 5310041001108 5310041004864 5310041004949
тежина 15гр 20гр 240гр 480гр
збирно пакување 60 парчиња во картонска кутија 48 парчиња во картонска кутија 18 парчиња во картонска кутија 12 парчиња во картонска кутија

Назад кон продукти

Слични производи